Losser, december 2018

EEN ERNSTIG ZIEK KIND, WAT NU?

Voor ouders van ernstig zieke kinderen is er weinig tot niets geregeld in Nederland, terwijl de hoeveelheid vragen en problemen – naast de zorg voor het kind – vaak overweldigend groot zijn.

Tot op heden moest iedere ouder opnieuw ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van werk, verzekeringen, communicatie met artsen, etc. etc.. Het wegwijs worden in deze voor de ouders en kind totaal nieuwe en vreemde wereld drijft hun regelmatig tot het uiterste.

OHANAHOME CARE PLANNER

Ohanahome Care Planner is hierop het antwoord. Ouders krijgen direct toegang tot praktische en getoetste oplossingen, tips en adviezen, op uiteenlopende gebieden. De kennis van ouders die hen voorgingen, coaches en zorgprofessionals is nu online toegankelijk gemaakt. Hulp van onschatbare waarde die de bedenkster en co-creator van de website, Annelies Hommen, zelf zo miste toen ze moeder was van een zorg intensief kind.

KERSTACTIE

Vanaf deze week kunnen ouders (van zieke kinderen die langdurig in het ziekenhuis verblijven) zich aanmelden op www.ohanahome.nl voor de speciale introductie kerstactie. Ze ontvangen dan 3 maanden gratis toegang tot de online Care Planner.

SPONSORING

Met man en macht wordt nog gezocht naar sponsors zodat het lidmaatschap gratis kan blijven. Kijk hier voor de actuele sponsor actie.

Deze unieke Care Planner is tot stand gekomen in samenwerking met ervaringsdeskundigen, coaches en zorg professionals van het UMCG.

Ohana betekent: Familie, niemand wordt vergeten of achter gelaten.