Ohana Outstanding Outdoor Recovery program

U bent veeleisend en gewend om in het leven het beste te hebben of te krijgen. Echter u loopt hierin vast of dreigt dit te gaan doen. Een burn-out situatie ligt op de loer, dan wel deze heeft zich al gemanifesteerd.

Velen onder u zijn bijzonder vaardig in het analyseren van complexe situaties. Zo zal het plannen en (laten) uitvoeren van strategie om tot succesvolle resultaten te komen, u zeer waarschijnlijk niet vreemd zijn.

Voorkomen en herstellen

 

Bent u een rationaliserend en persoon? Wel, dan zou het zo maar kunnen zijn dat dit patroon ook volgt wanneer u een (beginnende) burn-out heeft.

 

U zult namelijk de blokkades die u ondervindt, verstandelijk benaderen en deze bijna exclusief in externe factoren zoeken.

 

Voor u is een burn-out een gevaarlijke situatie. Uiteraard is ook hier voorkomen, zeer zeker beter dan genezen.

 

Houvast

Echter preventie en herstel van een (beginnende-) burn-out berusten op dezelfde principes. Hier ligt dan voor u ook misschien wel de grootste controverse. Een (dreigende) burn-out is niet wat velen onder u misschien denken, een door te veel werk(druk) ontstane situatie. Voorkomen en herstellen van een burn-out is veel meer dan vallen, opstaan en (weer) doorgaan.

Het is voor voor u belangrijk om zo snel als mogelijk weer persoonlijk houvast te hebben. Onze ervaring leert dat de oorzaak voor het (dreigend) vastlopen niet zozeer ligt in het vele en harde werken. Vaak liggen een of meerdere persoonlijke gebeurtenissen hieraan ten grondslag.  Gebeurtenissen met een dermate grote impact, dat het verwerken ervan nog niet gelukt is.

 

Een eerste klas omgeving

 

Voor u hebben wij daarom ons Ohana Outstanding Outdoor Recovery Programma ontwikkeld.

Wanneer u ons programma volgt, zult u vertoeven in een eerste klas omgeving, ver van de dagelijkse beslommeringen.

Zon, een actief programma, afgewisseld met de noodzakelijke rustmomenten en heerlijk eten, wachten op u in exotische oorden als Florianapolis (Brazilië),  Bali (Indonesie) of Goa (India).

Wij helpen u daar, uw vicieuze cirkel te doorbreken. U zult uzelf vanuit authenticiteit en persoonlijke waarde hervinden.

Vervolgens kunt u zich weer opladen en met hernieuwde kracht, duurzaam de uitdagingen die het leven biedt, aangaan.  

Ons Outstanding Outdoor Programma

Herkent u zichzelf in het bovenstaande, wilt u meer weten over ons Outstanding Outdoor programma of wilt u bij ons boeken, maak dan een account aan op onze site.

Na het inloggen met uw account gegevens heeft u vervolgens de mogelijkheid de nadere details van ons Outstanding programma   Outstanding Outdoor Recovery Programma  te bekijken.

 

Ohana Toegang pas

Om toegang te krijgen tot het bestellen van een van onze recovery diensten heeft u een toegang(s) pas nodig

U kunt deze gratis bestellen via onderstaand product  na het bestellen heeft u meteen toegang en is uw Ohana ID is meteen actief.

 

Bestel hier uw pas