Ohana Home Recovery program

Heb je een tot op heden onvervuld verlangen naar innerlijke rust? Heb je het gevoel dat je ergens in het leven vast bent komen te zitten, of heb je het gevoel dat je leven op dit moment aan het vastlopen is? Ervaar je blokkades of dreigt er overspannenheid of een burn-out? Als het antwoord op deze vragen “ja” luidt, dan zou dat kunnen komen door een of meerdere gebeurtenissen die een dermate grote impact hebben gehad, dat het verwerken ervan nog niet gelukt is.

 

 

 

Verlangen

 

Zolang het verlangen naar innerlijke rust onvervuld blijft, zal het moeilijk zijn om volledig in het hier en nu te leven en te kunnen accepteren wat er gebeurd is.

Hierdoor is het erg lastig om deze rust te vinden: je draait rond in een vicieuze cirkel. Speciaal voor iedereen die met bovenstaande problemen kampt, hebben wij het Ohana Home herstelprogramma ontwikkeld.

 

Ohana

Het Hawaiiaanse begrip “Ohana” betekent “Familie” en familie betekent dat niemand achtergelaten wordt, of vergeten. Familie helpt elkaar. Bij Ohana Home wordt je opgenomen en geholpen als een familielid.  Wij bieden in ons huis een omgeving waar mensen zichzelf weer terug kunnen vinden, waar mensen kunnen opladen en weer vol in hun kracht komen te staan.

Sterk genoeg om van de eigen huis- en leefomgeving weer een echt thuis te maken. Onze werkwijze is simpel, krachtig en doeltreffend: we staan mensen bij met herstel, training en counseling (advies). Hier word je weer heel. Lichaam en geest worden bij ons weer opgeladen, zodat je op eigen kracht de uitdagingen in je leven het hoofd kunt bieden. Wie bij ons komt, heeft littekens die te groot zijn om alleen te dragen.

Wij kunnen deze barsten in de ziel niet wegtoveren, maar wel vullen, met goud, zoals de Japanse Kintsugi traditie doet.

 

 

Herstellen

 

Uit iets wat kapot is, herstellen wij iets wat beter is dan het was toen het heel was. Dat kan alleen door samen het verdriet aandacht te geven en een nieuwe plaats te bezorgen, in plaats van het af te dekken of weg te poetsen. Verdriet krijgt handvatten om het te kunnen dragen.

 

Zo simpel werkt het. Beschouw ons als reisgenoten, op weg naar beter. Omdat het leven eenzaam kan zijn en niemand alleen hoeft te lopen.

 

 

Ons herstelprogramma

Herken je jezelf in het bovenstaande, wil je meer weten over ons herstelprogamma of wil je een sessie bij ons boeken, maak dan een account aan op onze site.

Na het inloggen met je account gegevens heb je vervolgens de mogelijkheid de  details van ons Herstelprogramma te bekijken.

 

Ohana Toegang pas

Om toegang te krijgen tot het bestellen van een van onze recovery diensten heeft u een toegang(s) pas nodig 

U kunt deze gratis bestellen via onderstaand product 
na het bestellen heeft u meteen toegang en is uw Ohana ID is meteen actieve, 

 

Bestel hier uw pas